KONYA / MERAM - Yenibahçe Ortaokulu

Ock

Okulumuz bünyesinde oluşturulan Şehit Özel Harekat Jandarma Uzman Çavuş Ali CEVİZCİ Kütüphanesinin açılışını  gerçekleştirdik. Şehidimizin adının yaşamasına vesile olacak kütüphanemizin açılışına teşrif eden şehidimizin ailesine, Konya İl Müftü Vekili Abdullah YALMAN'a Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Koca'ya Selçuklu İlçe Müftü Vekili Bahtiyar ŞAHİN'e Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube  Başkanı Nazif Karlıer  ve yönetim kurulu üyelerine, Eğitim Bir-Sen Meram İlçe Başkanı Ayhan Hatipoglu  ve yönetim kurulu üyelerine, İDEA İnsani Yardım Derneği yönetimi ve gönüllülerine Şehit Kütüphaneleri Projesi gönüllüsü Mustafa Horoz'a Yenibahçe Mahallesi Muhtarı Ahmet Kacmaz ve azalarına, Meram İlçesinin kıymetli eğitim yöneticilerine ve öğretmenlerine, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet personeline ve ismini sayamadığım tüm misafirlere okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederiz.

24 Kasım, ögrencisiz okullarda,  öğretmensiz öğrencilerde anlamsız...

Bugünleri kolaylıkla atlatıp sağlık ve huzur içinde daha nice 24 Kasımlara kavuşmak dileğiyle meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ederiz.

Eyl

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Okulumuz yapılan tetkikler sonucunda "Okulum Temiz"belgesi almaya almaya hak kazanmıştır. Tetkik yapan Güler YILDIRIM 'a,  bu süreçte uzun süre emek harcayan müdür yardımcılarımıza, tüm ekip arkadaşlarımıza ve destek  personelimize teşekkür ederiz.

Ock

İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR PROJEİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ETKİN KATILIMI İLE DESTEK VERİLDİ. VERİLEN DESTEK SONUCUNDA KENYA DAN MOHAMED KARDEŞİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KARŞILANACAK.

Ara

OKULUMUZ BÜNYESİNDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ 2023 VİZYONUNA UYGUN OLARAK AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI VE KÜTÜPHANE OLARAK KULLANILACAK SINIFIN DONATIMI YEREL İMKANLARLA YAPILARAK ÇOCUKLARIMIZIN KULLANIMINA AÇILDI.

Ekm

CUMHURİYETİN 96.YILI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI.

Ekm

Okulumuza Müdür olarak atanan Fettah OLUKCU 01.10.2019 tarihinden itibaren görevine başlamıştır.Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.